Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: تا به حال هیچ باشگاهی موفق نشده با زد و بند مجوز حرفه‌ای برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا بگیرد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، سهیل مهدی درباره نشست مدیران فدراسیون با نمایندگان برخی از باشگاه‌های دارای پرونده در فیفا اظهار کرد: هیچ مسئله جدیدی وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکراری بود، همان مواردی که طی روزهای گذشته صورت گرفته در جلسه امروز مورد بحث قرار گرفت.

وی در مورد اینکه تصمیم بر این شد که مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌های بدهکار صادر نشود، بیان کرد: اینکه از قبل بوده است. این مسئله و موارد مهم دیگری را به باشگاه‌ها گوشزد کردیم.

رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ در واکنش به این موضوع که در سال‌های قبل باشگاه‌های بدهکار با هر زد و بندی که شده مجوز حرفه‌ای می‌گرفتند، تأکید کرد: اصلاً چنین چیزی نبوده! اگر هم اشتباهی کردند، مطمئن باشید که AFC جریمه‌هایشان را به نامشان می‌نویسد.

وی درباره اینکه صحبت‌هایی مطرح شده مبنی بر اینکه 20 اردیبهشت قرار است تمرینات آغاز شده و 6 خرداد هم لیگ شروع شود، تصریح کرد: اطلاعی ندارم. تمرینات را آزاد باید بکنند بعد لیگ را ما آزاد کرده و شروع می‌کنیم اما در رابطه با شروع تمرینات هنوز ما مجوزی نداریم. هر وقت شروع تمرینات را به ما بفرمایند، ما با برنامه‌ریزی که با باشگاه‌ها داریم، ما لیگ را اعلام می‌کنیم.

مهدی در خصوص اینکه می‌گویند حتی اگر مسابقات شروع شود هم بدون تماشاگر است، اظهار کرد: آن دیگر به تصمیم ستاد کرونا بستگی دارد و ما نباید در رابطه با آن تصمیم‌گیری کنیم.

وی درباره اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا پیشنهاد داده تا بازی‌های لیگ قهرمانان در کشوری مشترک باشد و سازمان لیگ دارد این پیشنهاد را بررسی می‌کند، گفت: بحث متمرکز بودن از قبل بوده است. سازمان لیگ تصمیم‌گیری نمی‌کند. در لیگ قهرمانان آسیا تصمیم‌گیرنده نهایی باشگاه است و برگزار کننده هم که خود کنفدراسیون فوتبال آسیاست. ما فقط کمکشان می‌کنیم.

مهدی در مورد اینکه هم‌زمانی لیگ قهرمانان آسیا در برنامه‌ریزی لیگ برتر مشکلاتی را ایجاد نمی‌کند، اظهار کرد: به هر حال تقویمشان را باید اعلام کنند. اولویتمان این است که این تقویم را در خلال مسابقات‌مان منظور کنیم، مثل همیشه.

وی درباره اینکه مشخص شد کدام تیم‌های لیگ برتر غیرقانونی تمرین کرده‌اند، گفت: هنوز خیر. آن را باید وزارت ورزش بگوید. ما در این رابطه دخل و تصرفی نداریم.

انتهای پیام/4048/

منبع: آنا

کلیدواژه: کنفدراسیون فوتبال آسیا سازمان لیگ فوتبال سهیل مهدی لیگ قهرمانان مجوز حرفه ای سازمان لیگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۴۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای تحسین برانگیز فدراسیون تاج!

به گزارش "ورزش سه"، حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که سه‌شنبه‌ شب رسانه‌ای شد، نه‌تنها فضای فوتبال که جامعه ورزشی و هواداری را هم تحت‌تأثیر قرار داد؛ حکمی که برخلاف روال حاکم بر فوتبال و برخلاف ذهنیتی که حداقل در یک هفته اخیر ساخته شده بود، صادر شد.
داستان از بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد؛ بازی حساس هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر که قرار بود‌ نتیجه‌اش در معرفی قهرمان لیگ نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد. بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید اما اتفاق جنجالی نه در زمین فوتبال که روی سکوها افتاد. دقایقی بعد از بازی، فضای مجازی چهره مرد موسپید‌کرده‌ای را به نمایش گذاشت که دور از همه آموزه‌های اخلاقی به تماشاگران زن توهین می‌کرد. البته این تمام ماجرا نبود چراکه ویدئو‌هایی هم از تنش‌های رخ‌داده روی سکوها بین هواداران مرد و زن منتشر شد و خیلی زود سروصداهای زیادی به راه انداخت. این ویدئوها نه رنگ‌ها که کل جامعه را متاثر و سؤال کلیدی را مطرح کرد؛ آیا قرار است این نوع رفتارها در ورزشگاه‌های فوتبال تکرار و توهین‌ها عادی شود؟ اما نگرانی اصلی چیز دیگری بود؛ اینکه با اتفاقات رخ‌داده در جریان بازی پرسپولیس و سپاهان، دوباره تماشاگران زن فوتبال با مشکل حضور در استادیوم‌ها روبه‌رو می‌شوند؟ طبق معمول سناریوهایی نوشته شد؛ بعضی مدعی شدند این اتفاق طبق خواسته گروهی که مخالف حضور زنان در استادیوم‌ها هستند، برنامه‌ریزی و اجرا شده و نتیجه‌اش به‌طور حتم حذف دوباره زنان است. بعضی از مخالفان دوباره میدان را خالی دیدند، جولان دادند و فریاد زدند که حق با ما بود و استادیوم جای زن نیست.

اما در بین تنش‌ها و شائبه‌هایی که ایجاد شد، کمیته انضباطی رأیی داد که دور از تصور بود. طبق این رأی، فصل آینده بازی‌های رفت‌ و برگشت 2تیم پرسپولیس و سپاهان در تهران و اصفهان بدون تماشاگران مرد و با حضور زنان برگزار می‌شود. این حکم را می‌شود بهترین حکم این کمیته در دهه‌های اخیر دانست؛ حکمی که با تحسین همگانی روبه‌رو شده است. در حافظه تاریخی نسلی که امروز با فوتبال درگیر است، تقریبا بیشتر حکم‌ها در حد جریمه و محرومیت بوده و با اعتراض همراه. اما این حکم هرچند گروهی از مردان را از حضور در 2بازی تماشایی محروم کرده اما فعلا معترضی ندارد؛ چرا‌که عادلانه به‌نظر می‌رسد و شاید از نظر خود مردان هم این رأی بهترین راه برای دلجویی از زنانی باشد که مورد توهین قرار گرفته‌اند.
این حکم زنان را به 2خواسته‌ای هم که در این چند سال داشته‌‌اند، می‌رساند. هر بار که موانعی برای حضور زنان در استادیوم ساخته شد، آنها پیشنهاد دادند که یکی دو بازی بدون مردان و فقط با تماشاگران زن برگزار شود. در آن روزهایی که واژه زن و استادیوم تابو بود، فکر کردن به این ایده و اجرایی‌کردن آن و حتی تصور تماشای یک استادیوم زنانه، اتفاقی ناشدنی بود. اما تجربه یک فصل برگزاری مسابقات با حضور تماشاگران زن، هرچند دست‌وپا شکسته، فدراسیون و دیگر مسئولان را مجاب کرده است که می‌شود بعضی از بازی‌ها را بدون مردان و فقط در حضور زنان برگزار کرد؛ همان کاری که در فوتبال همسایگانی نظیر ترکیه بارها تکرار شده است. شاید زنان الگوی بهتری از تماشاگران فوتبال را ارائه دهند.
در همه سال‌های گذشته فوتبال به‌عنوان ورزش مردانه معرفی شده که فقط مردان حق تماشای آن و حق اظهارنظر درباره آن را دارند. حتی در فصلی هم که باز سپاهان و پرسپولیس به‌خاطر بی‌اخلاقی روی سکوها، خارج از تهران و اصفهان و بدون تماشاگر بازی کردند، کسی به این فکر نبود که تماشاگران زن می‌توانند سکوها را پر کنند، چرا‌که زنان را دور از فوتبال می‌دیدند حتی با اینکه سال‌ها بود که زنان تیم ملی فوتبال داشتند. اما این حکم و البته استقبال پرشور زنان از بازی‌های لیگ نشان می‌دهد که این تفکر کم‌کم رنگ می‌بازد.
حکمی که صادر شده، غیر از زنان، برنده دیگری هم دارد؛ فدراسیون فوتبال. فدراسیون در این چند سال‌ و به‌خصوص در چند روز اخیر به ضدزن بودن متهم شده و اتفاق بازی سپاهان و پرسپولیس این شائبه را که مسئولان فوتبال با آغوش باز از حذف زنان استقبال می‌کند، تقویت کرد اما حکم کمیته انضباطی فدراسیون را تبرئه کرد و نگاه را به این نهاد تغییر داد.
از حالا می‌شود پیش‌بینی کرد و منتظر اتفاق ویژه‌ای در 2بازی فصل آینده بود. شاید در این 2بازی استادیوم آزادی 100هزار نفری نشود و نقش‌جهان روز خلوت‌تری را پشت‌سر بگذارد اما هم زنان تجربه جدیدی خواهند داشت و هم فوتبال ایران. از حالا زنان برای این 2بازی روزشماری می‌کنند.
منبع: همشهری

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آموزش هر شهرستان یک روستا در هرمزگان
  • تابوشکنی زنان در اصفهان؟
  • رای تحسین برانگیز فدراسیون تاج!
  • برگزاری بازی تراکتور و گل گهر با حضور تماشاگران
  • پاسخ رهبری به تصمیم شمخانی و خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات به روایت آیت الله هاشمی /فیدل کاسترو شروع به حرف زدن که می کند، دیگر متوقف نمی شود
  • پیام خوش اداره ورزش تبریز به تراکتوری‌ها
  • تغییری در مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی صورت نگرفته است
  • تاریخ دقیق صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها مشخص شد
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • عکس‌| واکنش عباس عبدی به رای کمیته انضباطی برای تماشاگران زن